Over Miranda

Opleidingen

2023 Teacher Training with ​Jordan Frisbee and Tatiana Mollmann, Kylie Redd and Sarah Vann Drake, Gary McIntyre and Susan Kirklin (at ESS Camp in Phoenix Arizona)
2021 Swing Literacy Teacher Development Program (vernieuwde versie, certificatie)
2020 Swing Literacy Teacher Development Program (certificatie)
2019 Teacher Intensive with Ben Morris (at Wild Wild Westie in Dallas Texas)

Ik ontdekte West Coast Swing in het voorjaar van 2016. Wat ik zo leuk vind aan deze dans is dat zowel de leider als de volger creatieve vrijheid hebben en dat je West Coast Swing op veel verschillende muziekstijlen kunt dansen. Samen met je danspartner plezier maken en een unieke dans creëren. De mogelijkheden zijn oneindig, ook wanneer je met een partner danst met meer of minder ervaring. 

In 2019 ontdekte ik de Swing Literacy Development Method van de Canadese kampioenen Myles Munroe en Tessa Cunningham. Ik heb bij hun zowel de dansopleiding als de docentenopleiding gevolgd en ben sinds augustus 2020 gecertificeerd als docent in deze methode. Wat mij aanspreekt in deze methode is dat de prioriteit ligt bij het aanleren van vaardigheden. Hierdoor krijgen leerlingen op een leuke en snelle manier een solide basis van waaruit ze zich makkelijker verder kunnen ontwikkelen. Ik probeer mijn leerlingen te inspireren de danser te worden die ze kunnen en willen zijn.

Behalve West Coast Swing ben ik ook actief in andere sporten (geweest). Ik heb geturnd tot ik rond mijn 13e jaar geblesseerd raakte. Daarna ben ik begonnen met stijldansen en al snel deed ik mee aan wedstrijden. Na een paar jaar werd ik gevraagd bij de lessen te assisteren en ik heb ook een seizoen zelfstandig les gegeven. Daarnaast heb ik diverse andere sporten gedaan, zoals fitness en tennis, paaldansen en hardlopen.

lees meer op www.mirandalam.nl
"If you can walk you can dance!
If we have to teach you to walk, it's just gonna take a bit longer" - Skippy Blair

Contact Us

 West Coast Swing Utrecht
 KvK:  89912705

 WhatsApp : 31 (6) 8 19 852 74
 E-mail: info@westcoastswingutrecht.nl

Privacy Statement
Algemene Voorwaarden